Bregepop Festival is een tweedaags evenement wat plaatsvindt op vrijdag 7 april en zaterdag 8 april 2017. Hieronder vind je alle relevante informatie over het Bregepop Festival. Mocht het antwoord op jouw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier onder aan de pagina of mail naar:

STAY UP TO DATE !

Algemene informatie
My Image

Bezoekers
Bregepop Festival is een evenement voor jong en oud. Door een combinatie van diverse area’s, vele muziekstijlen en vele vormen van entertainment is er voor elk wat wils. Er is geen leeftijdsgrens, iedereen is welkom! Voor de kinderen wordt er een speciaal kinderprogramma georganiseerd op zaterdagmiddag (11:00-15:00) in de Bregepop Kids Area. Voor al onze bezoekers hebben we overdekte verwarmde tenten met muziek, eten en activiteiten.

Kledingvoorschriften
In principe kan het ons niet gek genoeg zijn, het enige wat we niet willen is beledigende, racistische en/of veroordelende kleding/uitingen. Bregepop Festival is een laagdrempelig evenement waar iedereen zich op zijn/haar gemak moet kunnen voelen, eerder genoemde kleding kan deze beleving verstoren.

Garderobe
Er is een bewaakte garderobe aanwezig op het terrein. Je vindt deze in de Live-Stage en betaald 1 munt om je jas op te hangen. Ondanks dat er zorgvuldig gehandeld wordt door onze vrijwilligers kan het zijn dat een jas onverhoopt zoek raakt. De organisatie is niet aansprakelijk voor het verlies van een kledingstuk. Wel zullen we er alles aan doen om het zoek geraakte item terug te vinden. Ook worden er enkele dagen na het festival gevonden items geplaatst op de website. Contact opnemen hierover kan via de mail (info@bregepop.nl) of door het invullen van het contactformulier. Bregepop Festival is niet aansprakelijk voor zoek geraakte items.

Veiligheid
Het Bregepop Festival vindt de veiligheid van haar bezoekers uiterst belangrijk. Daarom werken wij samen met een professioneel securitybedrijf en ervaren stewards. Op het festivalterrein is een EHBO post aanwezig. Aspirines zijn niet verkrijgbaar bij de EHBO post.

Aan personen onder de 18 jaar worden geen alcoholische dranken verstrekt. Koop geen drugs, gebruik geen drugs, rook niet in de tenten en drink met mate! Het is volgens de Nederlandse wet verboden om drugs bij je te hebben of te verhandelen. De politie hanteert een zero-tolerance beleid wat inhoudt dat drugs op het Bregepop Festival niet zijn toegestaan. Politie en security kunnen bagage hierop doorzoeken en mensen fouilleren. Men is verplicht hier aan mee te werken. Indien dit geweigerd wordt, kan de toegang tot het festivalterrein worden geweigerd.

Het weer
My Image

Bregepop Festival heeft verwarmde tenten. Deze bieden je te allen tijde een droog en warm onderkomen en zo heb je alle mogelijkheden om door te feesten! Daarnaast hebben we tussen alle area’s vloerplaten liggen zodat je niet in de modder hoeft te lopen. Ook met regen wordt het een geweldig feest!
Het weer wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de organisatie. Houd Facebook en deze site in de gaten voor het laatste nieuws.

Openingstijden
My Image

KIDS
Vrijdag 7 april 2017 15:00 tot 19:00

Festival
Vrijdag 7 april 2017: 19:30:00 tot 02:00
Zaterdag 8 april 2017: 15:00 tot 02:00

De live muziek zal op beide avonden om 01:00 stoppen.

Je mag het festival terrein verlaten en vervolgens weer terugkomen mits je een geldig polsbandje draagt. Op vrijdag kan dat tot 20:00 uur en voor de zaterdag tot 18:00 uur. Na deze tijd is het niet meer mogelijk om het terrein te verlaten en vervolgens weer op te komen

Locatie en plattegrond
My Image

Het Bregepop Festival vindt plaats op het festivalterrein aan de Tramdyk te Scharsterbrug, te midden van de groene weilanden, tussen Joure en St. Nicolaasga.

Adres:
Hollandiastraat 118
8517 HK
Scharsterbrug

Het festivalterrein
Het festival heeft meerdere tenten en podia. Alle area’s zijn overdekt en verwarmd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wat betreft het weer. Regen of niet; iedereen kan droog en warm uit zijn dak gaan .

Parkeren en vervoer
My Image

Er is genoeg ruimte om je auto en/of fiets te parkeren in de omgeving van het festivalterrein. Parkeren is gratis.

Kom je op de Fiets:
Voor de hoofdingang van het festivalterrein bevindt zich een grote verlichte fietsenstalling.

Kom je met de Auto:
Voor de hoofdingang van het festivalterrein bevindt zich een grote verlichte parkeerplaats
Volg de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars! Het festivalterrein is op loopafstand.

De organisatie is niet aansprakelijk voor schade aan eigendommen (auto en/of fiets).

Halen en brengen:
Voor het halen en brengen zijn aparte locaties aanwezig waar bezoekers kunnen uitstappen en instappen. Parkeren van de auto’s of motoren kan enkel op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen. Taxi’s stoppen op de daarvoor bestemde taxiplaatsen.

Kom je met de Taxi:
Binnenkort volgt een overzicht van beschikbare taxibedrijven.

Consumptiemunten en geldzaken
My Image

Consumptiemunten
Op het festivalterrein kan uitsluitend met munten worden betaald. De munten zijn €2,25 per stuk en kunnen met contant geld of met PIN worden betaald. Deze zijn bij de muntenkassa's verkrijgbaar op het festivalterrein.

De munten zijn alleen geldig voor Bregepop Festival 2017. Eenmaal gekochte consumptiemunten worden niet teruggenomen!

Munten van vorig edities worden ook niet ingenomen!
Er kan zowel met contant geld worden betaald als met je pin pas. We hebben alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om te zorgen dat de pin het altijd zal doen maar adviseren je toch om altijd wat contant geld mee te nemen omdat er bij techniek helaas altijd nog iets mis kan gaan. “Better save than sorry!”

Contant geld pinnen
Er is GEEN mogelijkheid om contant geld te pinnen! Dit kan uitsluitend bij de pinautomaten in Joure en St. Nicolaasga (in Scharsterbrug is geen pinautomaat).

Tickets
My Image

Kaarten aan de deur
Indien er nog kaarten beschikbaar zijn kunnen deze aan de deur worden gekocht. Wij adviseren je echter hier niet op te wachten. Mocht het festival uitverkocht zijn, dan vermelden wij dat op onze Facebook pagina en deze site.

Voor vragen over je tickets, betaling en/of je bestelling, kun je contact opnemen met info@bregepop.nl

Scannen vanaf de mobiele telefoon
Het is mogelijk om tickets te scannen vanaf een mobiele telefoon. Houd er wel rekening mee dat de internet verbinding niet altijd even stabiel is, dus wij adviseren je om je ticket van tevoren te downloaden op je telefoon. Zorg ook dat de helderheid van je scherm op maximaal staat. Mocht je je ticket niet kunnen downloaden bij de entree, wordt de entree geweigerd. Er is slechts alleen toegang toegestaan in bezit van geldig entreebewijs.

Vragen/problemen
Mocht het je om wat voor reden dan ook niet lukken om online tickets te bestellen of heb je andere vragen m.b.t. online tickets. Laat het ons dan weten via info@bregepop.nl

Eten en drinken
My Image

Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan eten en drinken op het festival. Het is niet toegestaan om eigen eten en/of drinken mee te nemen op het terrein. Op het terrein is een compleet restaurant aanwezig waar vele etenswaren verkrijgbaar zijn. Naast de bekende snacks zijn er pizza’s, smoothies en complete maaltijden. Alle etenswaren kunnen worden betaald met de munten.

Aan personen onder de 18 jaar worden geen alcoholische dranken verstrekt.

My Image

Wat mag je wel en wat mag je niet meenemen
My Image

Mag ik foto's maken?
Met uitzondering van (semi-)professionele apparatuur is het meenemen van een (digitaal) fototoestel en/of videocamera toegestaan. Websites/Bedrijven die professionele opnames willen maken van het evenement dienen dit vooraf aan te vragen via info@bregepop.nl.
Voor wie in het bezit is van een GoPro mag deze ook meenemen naar het festivalterrein. Heb je leuke filmpjes gemaakt? De organisatie ontvangt deze graag via info@bregepop.nl!

WEL toegestaan
Mobiele telefoons (met camera’s)
Digitale fototoestellen welke niet voor commerciële doeleinde worden gebruikt
Kleine rugtas of schoudertas
Poncho’s
Rolstoelen
Buggy en/of kinderwagen

NIET toegestaan
Professionele foto-, audio-, beeld- en andere opnameapparatuur.
Glas, blik en/of plastic flessen
Flyers, posters, spandoeken, stickers en ander promotiemateriaal
Grote rugzak
Paraplu's en parasols
Eigen eten en drinken in welke verpakking dan ook
Gevaarlijke voorwerpen (te beoordelen door de beveiliging)
Tuinstoelen, krukjes, klapstoeltjes, opstapjes, luchtkussens, opblaasbare meubelen, etc.
Huisdieren
Plastic (bouw)zeil
Drugs

Bij twijfel beslist de organisatie.

Huisregels
My Image

Om ervoor te zorgen het een leuk en veilig festival wordt, heeft de organisatie een aantal huisregels opgesteld. Hierbij vermelden wij de huisregels, zoals deze in de festivaltenten, het festivalterrein erom heen en de naaste omgeving worden gehanteerd:

Het is jongeren onder de 18 jaar verboden alcohol te kopen of te gebruiken.

Het is niet toegestaan alcoholische dranken en/of tabak voor een persoon onder de 18 jaar te bestellen.

In de tenten is het verboden om te roken

Parkeren op het terrein / parkeerplaats is op eigen risico.

De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid. Uw verblijf op het festivalterrein, het terrein erom heen en de naaste omgeving geschiedt op eigenrisico van de bezoeker.

De organisatie kan bepaalde personen de toegang weigeren tot, of verwijderen van, de plaats van het festival.

De organisatie behoudt zich het recht voor om het festival om gegronde redenen af te gelasten.

Consumptiemunten en entreekaarten zijn geldig voor één festival,
en zijn niet inwisselbaar voor geld.

Bezoekers van Bregepop Festival verlenen stilzwijgend toestemming tot het maken van foto's en video's.

De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de geleden schade of enigerlei letsel ontstaan aan de bezoeker en/of eigendommen van de bezoeker. Hieronder wordt ook verstaan diefstal en vermissing.

Het is niet toegestaan om de volgende zaken mee te nemen naar het festivalterrein: alcoholhoudende dranken, drugs, glaswerk, blik, plasticflessen, slag en/of stootwapens, op wapens gelijkende of aanstootgevende voorwerpen. Het bezitten, het gebruiken en het verhandelen van verdovend middelen is ten strengste verboden, zowel binnen als in de directe omgeving van het festivalterrein erom heen en de naaste omgeving

Iedere bezoeker dient zich te kunnen legitimeren.

Bezoekers worden verzocht zich te houden aan de voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie en het personeel.

Het is niet toegestaan om nooduitgangen als normale in- en uitgangen te gebruiken, tenzij de organisatie anders heeft aangegeven.

In alle gevallen, waarin deze huisregels niet voorzien, zal de organisatie cq personeel van het BregePop Festival maatregelen nemen ten gunste van het evenement.

GET READY 6&7 april 2018

Contact
My Image

Hoe heet je ?
Hoe kunnen we je bereiken ?
Waar gaat het over ?
Hoe kunnen we je helpen ?
Dankjewel voor het insturen van je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.×
Ohjee er is iets verkeerd gegaan. PRobeer het opnieuw of bel ons gewoon even op.×
My Image

Locatie

Straat
Hollandiastraat 118
Stad
Scharsterbrug
Provincie
Friesland

Stay up to date!

My Image

Kunnen wij je helpen ?

Hoe heet je ?
Hoe kunnen we je bereiken ?
Waar gaat het over ?
Hoe kunnen we je helpen ?
Dankjewel voor het insturen van je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.×
Ohjee er is iets verkeerd gegaan. PRobeer het opnieuw of bel ons gewoon even op.×