MAIN STAGE

LIVE STAGE

De sfeervolle en imposante Livestage.

Groots maar enorm sfeervol: De Bregepop Livestage! Voor liefhebbers van de betere live muziek is dit the place to be! Fantastische bands als Di-rect, Vangrail, Drukwerk of The Dirty Daddies zorgen hier voor een denderende live show. In de grootste area van het Bregepop Festival is een goed humeur een pré!

STAGE

DANCE PALACE

Voetjes van de vloer in de Dance Palace!

Door de uitgebreide verlichting, het decor, special effects en natuurlijk de beste DJ’S is onze eigen discotheek bijna een festival op zich te noemen. De bombastische Dance Palace heeft deze editie het thema Cirque de Freak! Verwacht spectaculaire entertainment in sexy circus stijl! TIP: Vlak voordat Frontliner de tent gaat afbreken worden al je zintuigen geprikkeld tijdens de Bregepop Festival Endshow!

FOOD

RESTAURANT

FOOD: Bregepop restaurant

Het team van Marco’s Eetcafé heeft een uitgebreide menukaart samengesteld zodat je voldoende keus hebt om de honger te stillen. Ook voor een cafeïne boost kun je hier terecht! Doppio Espresso uit Joure heeft heerlijke koffie en vele lekkernijen!

STAGE

OUTDOOR

NIEUW! Bregepop Outdoor!

Heerlijk eten onder het genot van relaxte muziek! Een combinatie waarvan het water je al in de mond zal lopen. Nieuw dit jaar is het Bregepop Outdoor podium. Een area boordevol met gastronomische foodtrucks en gezellige DJ’s. Naarmate de avond vordert worden de beats opgevoerd. Een hapje en een dansje!

STAGE

PUINHOOP CAFE

NIEUW: Het Puinhoopcafé!

Het Puinhoop DJ Team bestaande uit DJ Nillie Nightlife en MC All Tha Fuck laat geen thema onaangetast. Van de Foute Party tot aan back to the nineties! Confetti, give-aways, muziek en gekkigheid! In dit intieme maar knotsgekke café is alles mogelijk!

STAGE

ROCK CHURCH

Rock on in The Rock Church!

De rock liefhebber komt op Bregepop aan zijn trekken in The Rock Church! Geen orgelmuziek maar juist gitaren en rauwe klanken in deze kerk! Oefen dus alvast met het spelen op je luchtgitaar en laat je wilde haren maar groeien!

STAGE

FEEST FABRIEK

Welkom in de Feestfabriek!

In de Feestfabriek wordt je aan de lopende band getrakteerd op de beste feestmuziek. Met z’n allen in de polonaise, hakken op muziek uit the nineties of opeens beste vrienden worden met je buurman als de hele massa van links naar rechts gaat. Artiesten als The Partysquad, Rapper Sjors, The Darkraver of Jelle B gaan zorgen voor een reeks onvergetelijke hoogtepunten. Het tempo wordt op zaterdag extra omhoog gebracht tijden het Bregepop Power Hour met de mannen van Dutch Movement! Vorig jaar werden de haringen bijna uit de grond gehost en bleek er op sommige momenten te weinig ruimte te zijn voor de stampende massa! Daarom wordt de Feestfabriek dit jaar uitgebreid! Party on!

RELAX

DE PLEETIES

Sometimes you have to go back to the pleeties!

Niet meer weg te denken op Bregepop Festival! Mr. Pleeties! Onze huis DJ op de WC! Deze DJ weet als geen ander hoe je de hoge nood kan combineren met een goed stukje muziek! Neem bijvoorbeeld nummers als YMC-PLEE van The Village People, Poops i did it again van Britney Spears of Wannepee van the Spice Girls! Samen met zijn Pleemates doet hij zijn stinkende best om de sanitaire stop onderdeel te maken van het festival!

CAFE

BREGEPUB

Bregepub!

Wat is Bregepop zonder deze area! Al jarenlang berucht en bekend onder onze festivalbezoekers. De Bregepub is misschien wel het meest gezellige plekje op het festivalterrein! De plek om elkaar te ontmoeten, heerlijk te roddelen maar vooral om lekkere drankjes te drinken! We serve beer as cold as your ex girlfriends heart! Je vind de Bregepub aan de Bregepop Boulevard!

RELAX

HUISKAMER

De Huiskamer!

Een plek om je thuis te voelen! Heerlijk ongedwongen met een drankje luisteren naar diverse top bandjes met muziek uit onverwachte hoek. De Huiskamer vind je aan de Bregepop Boulevard!

GET READY 6&7 april 2018

Contact
My Image

Hoe heet je ?
Hoe kunnen we je bereiken ?
Waar gaat het over ?
Hoe kunnen we je helpen ?
Dankjewel voor het insturen van je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.×
Ohjee er is iets verkeerd gegaan. PRobeer het opnieuw of bel ons gewoon even op.×
My Image

Locatie

Straat
Hollandiastraat 118
Stad
Scharsterbrug
Provincie
Friesland

Stay up to date!

My Image

Kunnen wij je helpen ?

Hoe heet je ?
Hoe kunnen we je bereiken ?
Waar gaat het over ?
Hoe kunnen we je helpen ?
Dankjewel voor het insturen van je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.×
Ohjee er is iets verkeerd gegaan. PRobeer het opnieuw of bel ons gewoon even op.×