INFORMATIE

ALGEMENE INFO

LOCATIE

My Image

Het Bregepop Festival vindt plaats op het festivalterrein aan de Tramdyk te Scharsterbrug, te midden van de groene weilanden, tussen Joure en St. Nicolaasga.

Adres:
Hollandiastraat 118 - 8517 HK - Scharsterbrug

OPENINGSTIJDEN

My Image

Vrijdag 12 april 18:00 – 01:00
Zaterdag 13 april 14:00 – 01:00

Je mag het festivalterrein niet verlaten en vervolgens weer terugkomen.

MINIMUM LEEFTIJD

My Image

Er is geen minimum leeftijd voor het Bregepop Festival. Maar bij de entree wordt streng gecontroleerd op de leeftijdsgrens van -18 voor alcohol gebruik.
Je dient dus voor 12 april 2001 geboren te zijn.

Je moet in staat zijn om je zelf te identificeren, of wel met identiteitskaart, paspoort of rijbewijs.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

My Image

Het festival vindt plaats op een buitenterrein. Hierdoor zijn niet alle plekken even toegangkelijk voor rolstoelgebruikers. Uiteraard zijn onze medewerkers graag behulpzaam om u te assissteren waar nodig.
Er is geen speciale invalideparkeerplaatsen beschikbaar. Mocht de afstand tussen het parkeerterrein en de ingang te groot voor u zijn. is er een mogelijkheid om dichterbij de ingang te komen met de auto. Mocht u hiervan gebruikmaken neem dan contact op met info@bregepop.nl
Op het festivalterrein is een invalidentoilet aanwezig.

Rokersverbod

My Image

Roken in tenten en onder overkappingen is wettelijk verboden en de boetes lopen op tot 13.500,- euro per tent. De NVWA ontroleert met ondercover controleurs of het beleid wordt nageleefd. ROOK DUS BUITEN DE TENTEN. De beveiliging zal hier streng op controleren. De gevolgen kunnen oplopen van een waarschuwing tot het ontzeggen van de toegang tot het festivalterrein.

Zero tolerence

My Image

In verband met strenge regelgeving omtrent drugs- endrugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERENCE beleid. Dat betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De beveiliging zal hier streng op controleren. De gevolgen kunnen oplopen van een waarschuwing tot het ontzeggen van de toegang tot het festivalterrein.

Als je vragen hebt neem contact op via: info@bregepop.nl

Consumptiemunten

My Image

Op het festivalterrein kan uitsluitend met munten worden betaald. De munten kunnen met contant geld of met PIN worden betaald. Deze zijn bij de muntenkassa's verkrijgbaar aan het begin van het festivalterrein.
De munten zijn alleen geldig voor Bregepop Festival 2019. Eenmaal gekochte consumptiemunten worden niet teruggenomen!
Munten van vorig edities worden ook niet ingenomen!
Er kan zowel met contant geld worden betaald als met je pin pas. We hebben alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om te zorgen dat de pin het altijd zal doen maar adviseren je toch om altijd wat contant geld mee te nemen omdat er bij techniek helaas altijd nog iets mis kan gaan. “Better save than sorry!”

Contant geld pinnen:
Er is GEEN mogelijkheid om contant geld te pinnen! Dit kan uitsluitend bij de pinautomaten in Joure en St. Nicolaasga (in Scharsterbrug is geen pinautomaat).

VERVOER

Navigatieadres

My Image

Hollandiastraat 118 - 8517 HK - Scharsterbrug

Auto

My Image

Zodra je in de buurt van het Festivalterrein in Scharsterbrug bent, kun je het beste de bewegwijzering volgen.
Routing voor parkeren, brengen en halen, en backstage staan duidelijk aangegeven. Parkeren is gratis.

Fiets

My Image

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor je fiets. De parkeerplaatsen voor fietsers worden duidelijk aangegeven middels borden.

Halen & Brengen

My Image

Er is een halen en brengen zone dichtbij het festivalterrein waar je netjes afgezet en opgehaald kan worden. Volg hiervoor de bewegwijzering van de borden.
Als je vragen hebt neem contact op via: info@bregepop.nl

HUISREGELS & TOEGANGSBELEID

Tickets

My Image

Tickets
Als je tickets gaat bestellen via deze site, krijg je na betaling via i-DEAL de bestelde e-tickets in de mailbox van het door jou opgegeven mail-adres. Deze kun je vervolgens downloaden, uitprinten en moet je meenemen naar het Bregepop Festivalterrein. Uiteraard is het mogelijk ook voor anderen tickets te bestellen.

Scannen vanaf de mobiele telefoon
Het is mogelijk om tickets te scannen vanaf een mobiele telefoon. Houd er wel rekening mee dat de internet verbinding niet altijd even stabiel is, dus wij adviseren je om je ticket van tevoren te downloaden op je telefoon. Zorg ook dat de helderheid van je scherm op maximaal staat. Mocht je je ticket niet kunnen downloaden bij de entree, wordt de entree geweigerd. Er is slechts alleen toegang toegestaan in bezit van geldig entreebewijs.

Kaarten aan de deur
Indien er nog kaarten beschikbaar zijn kunnen deze aan de deur worden gekocht. Wij adviseren je echter hier niet op te wachten. Mocht het festival uitverkocht zijn, dan vermelden wij dat op onze Facebook pagina en deze site.
Voor vragen over je tickets, betaling en/of je bestelling, kun je contact opnemen met info@bregepop.nl

Creditcard info
Het is niet mogelijk met creditcard te betalen.

Vragen/problemen

Mocht het je om wat voor reden dan ook niet lukken om online tickets te bestellen of heb je andere vragen m.b.t. online tickets. Laat het ons dan weten via info@bregepop.nl

Huisregels

My Image

 • Het is verboden de volgende zaken op het festivalterrein mee te nemen: Etenswaren, glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, (vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen en professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur. Onder professionele foto-apparatuur wordt verstaan: Camera’s met verwisselbare lenzen.
 • Digitale camera’s, alsmede telefoons met camera mogen mee het festivalterrein op. Niet mee mag een (digitale) videocamera/camcorder en andere (geluids)opname-apparatuur.
 • Bij constatering van onrechtmatigheden (zoals valse kaartjes, fraude met polsbandje, poging over de hekken klimmen) wordt aangifte gedaan bij de politie.
 • Het is niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen.
 • Bij het betreden van het festivalterrein wordt er gefouilleerd.
 • Op Bregepop Festival kunnen foto’s of opnamen gemaakt worden ten behoeve van reportages, website e.d.
 • Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van de voorstellingen zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker.
 • Optredens op Bregepop Festival vinden plaats op diverse podia in diverse tenten. Voor alle tenten geldt: vol = vol.
 • Er geldt een rookverbod in alle tenten.
 • Stichting Cultureel Scharsterbrug is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/ of goederen van bezoekers.
 • Het programma is onder voorbehoud. Bij het niet door gaan van een of meer acts kunnen kaarten niet worden geretourneerd. Getracht zal worden een vervangend programma aan te bieden.
 • Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/ of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel.
 • Het is niet toegestaan om op of in de nabijheid van het festivalterrein flyers te verspreiden of posters op te hangen zonder overleg met de organisatie.

Toegangsbeleid

My Image

 • Op vrijdag en zaterdag is iedereen van harte wekom
 • ID dient getoond te worden op verzoek
 • We wensen je veel plezier op Bregepop Festival!

GET READY 12&13 april 2019

Contact

My Image

Hoe heet je ?
Hoe kunnen we je bereiken ?
Waar gaat het over ?
Hoe kunnen we je helpen ?
Dankjewel voor het insturen van je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.×
Ohjee er is iets verkeerd gegaan. PRobeer het opnieuw of bel ons gewoon even op.×

Algemene voorwaarden

My Image

Huisregels

My Image

Privacy

My Image

Disclaimer

My Image

Kunnen wij je helpen ?Wij staan je graag te woord!

Hoe heet je ?
Hoe kunnen we je bereiken ?
Waar gaat het over ?
Hoe kunnen we je helpen ?
Dankjewel voor het insturen van je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.×
Ohjee er is iets verkeerd gegaan. Probeer het opnieuw of bel ons gewoon even op.×

BLIJF UP-TO-DATESocial Media

LOCATIEAdres

Hollandiastraat 118
Scharsterbrug
Friesland